Bim Aktüel Ürünler

Posted by Haber Ari on 03:10 with No comments
Bim Aktüel ürünler’de bu hafta hangi ürünler var? Bim Aktüel ürünler listesi açıklandı. Yine çok cazip fiyatlar ve indirimler söz konusu.
Çift kişilik şişme yatak 165 lira, olta takımı 32.5 lira, motorola telsiz telefon 59 lira, eşofman takımları 27.5 lira, rende 3.95 lira, 3’lü Ferrari araba 14.90 lira. Bunlar katalogdaki belli başlı ürünler. Ancak çok daha fazla ürün var. Bim Aktüel ürünlerde büyük indirimler söz konusu. Bu nedenle de cuma günleri vatandaşlar Bim mağazalarına akın ediyor, çok sayıda ürün satışı yapılıyor. 16 Ekim’de de büyük ihtimalle öyle olacak.
Faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır.
Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan BİM, portföyünü yaklaşık 600 ürünle sınırlı tutmakta ve çok sayıda özel markalı ürüne sahip olmayı hedeflemektedir.
BİM, mağaza sayısı ve cirosunu istikrarlı bir biçimde artırma politikasını 2014 yılında da sürdürmüştür; Yıl içinde üç yeni bölge merkezinin yanısıra 502 yeni mağaza açarak mağaza sayısında yaklaşık %13 oranında büyüme kaydeden BİM, 2014 yıl sonu itibariyle Türkiye’de 4.502 mağaza sayısına ulaşmıştır. BİM, gelişimini, kalite anlayışından ve müşteri memnuniyeti önceliğinden vazgeçmeksizin, etkin maliyet yönetimi politikasıyla sürdürmektedir.