Kara Sevda 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı

Posted by Haber Ari on 07:33 with No comments
Kara Sevda 5. Bölüm fragmanı bekleniyor. Dizi son zamanların en gözde dizilerinden biri oldu. Dizinin konusu çok beğenildi. Kemal ile Emir arasındaki yarış dikkat çekiyor. Aradaki kişi Nihan. İki isim, Nihan için kapışıyor. Ancak gerçekler henüz tüm netliğiyle anlaşılmadı. Kara Sevda 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.
Kara Sevda son bölümde önemli gelişmeler yaşandı. Emir, gernçekleri öğrenmek üzere. Ama tam anlamıyla sonuca ulaşamadı. Kemal’in kardeşine ulaşması da önemli bir adım oldu.
Leyla’nın küçük sürpriziyle, hiç beklemedikleri anda, karşı karşıya kalan Nihan ve Kemal için artık yüzleşme vaktidir. Vapurda, Nihan ve Kemal’i gören Emir, öfkesini bütün hücrelerinde hisseder. Emir artık geçmişin derinliklerinde iz sürecektir.
Leyla’nın planı Nihan cephesinde karşılığını bulur. Ama Kemal’de aynı etkiyi yaratmaz. Nihan, anlatamadığı gerçeklerle sınanırken; yıllar sonra karşılaştığı adamı, bugünkü Kemal’i sorgulamaya başlar. Bu sorgu Nihan’ı, bir yüzleşmeye itecektir.
Öte yandan Asu’nun Kemal’e karşı konulmaz ilgisi; onu, Kemal ve Nihan hakkında araştırma içine iter. Bulduklarıysa Asu’nun kalbini acıtır.
Önder, Kemal’in kim olduğunu öğrendiğinde, kızını korumak için bir hamle yapar. Bu hamleyle, hayatları geri dönüşü olmayan bir yöne gidecektir.
Kara Sevda 5. bölümde Emir, Kemal’in Nihan’ın eski sevgilisi olduğunu öğrenebilecek mi? Herkes bu soruyu merak ediyor. Ama gelişmelere bakılırsa artık fazla bir zaman kalmadı, Gerçekler tüm çıplaklığıyla ortaya dökülecek gibi görünüyor.