Paramparça 37. Bölüm Fragmanı

Posted by Haber Ari on 08:49 with No comments
Paramparça 37. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Paramparça yeni bölümde iç açıcı durumlar sözkonusu değil. Gürpınar ailesini sıkıntılı günler bekliyor.
Paramparça yeni bölüm fragmanınabakıldığında Rahmi Gürpınar, polislerle karşı karşıya kalıyor. Bunun sebebi nedir bilinmiyor. Sonrasında ne olacağı da meçhul. Gülseren Hazal’a çok kızıyor. Çünkü doğruyu söylememesi onu da sıkıntıya sokuyor. Ayrıca Özkan’ın eşi ölüyor mu sorusu gündeme geliyor. Can annesiz kalıyor.
Paramparça son bölümde Rahmi Gürpınar yeni kumara daldı, Harun da onunla karşılaşmış gibi yaparak kendisine borçlandırdı. Cihan’ın şirketi sıkıntı yaşıyor, maliye denetlemeye geldi. Hazal’ın yürüyebildiği ve yalan söylediği ortaya çıktı. Dilara da Hazal’ı evden kovdu.
Yine geçen bölümde olan diğer olaylar da şöyle:
Dilara’nın boşanma isteğiyle sarsılan Cihan, daha önce “Asla boşanmayacağım” diyen Dilara’daki bu ani değişikliğin sebebini merak eder. Gülseren ise Dilara’nın bu kararından kendisini sorumlu tutar. Cihan ve Gülseren için artık yepyeni bir hayat başlar.
Harun, planını adım adım ilerletiyor
Cihan’ı bitirmek için kurguladığı intikam planını adım adım ilerleten Harun, bu kez Rahmi Bey’e çengel atar. Rahmi Bey’i kolaylıkla tuzağına düşüren Harun’un yeni hedefi yine aileden biridir. Öte yandan Cihan’ın cephesinde işler iyice sarpa sarar. Şirketteki maliye denetimi Cihan’ın sonu gibi görünmektedir.

http://www.haberdamga.com/paramparca-37-bolum-fragmani-gurpinar-ailesi-sikintida-h1324.html