Diriliş Ertuğrul 35. bölüm fragmanı

Posted by Haber Ari on 08:40 with No comments
Diriliş Ertuğrul 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümü herkes iştiyakla bekliyor. Neler yaşanacağı ise sohbetlere konu teşkil ediyor. Büyük Noyan herkes için sıkıntı oluşturuyor. Ertuğrul'un Noyan ile mücadelesi hız kesmiyor. ancak bir büyük tehlike de Moğollar. Ertuğrul bu tehlikenin farkında. Bu mücadelede yanına Deli Demir ve Doğan Turgut'u da alıyor.
Noyan, Ertuğrul'un obadan kaçırdığı Abdurrahman'ı savaşçıları arasına katıyor. Ancak Abdurrahman, Ertuğrul'un adamı. Bunu Noyan fark edebilecek mi?
Diriliş Ertuğrul TRT'nin en sevilen dizisi denilebilir. Hatta son dönemlere damgasını vurduğu da net olarak ortada. Dizinin her bölümü soluk almadan izleniyor. Yeni bölümlerin merakı ise kafaları kurcalıyor. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünün fragmanıyla kafalardaki soru işaretleri dağılıyor. Ertuğrul'un yol haritası da ortaya konuluyor. 13. yüzyılda geçen dizinin yeni bölümü 25 Kasım Çarşamba günü ekranlarda olacak.

http://www.haberdamga.com/dirilis-ertugrul-yeni-bolum-fragmani-yayinlandi-35-bolumde-mogollarla-mucadele-suruyor-h1578.html