The Walking Dead 6. Sezon 5. Bölüm Fragmanı

Posted by Haber Ari on 08:14 with No comments
The Walking Dead 6. Sezon 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Tam bir The Walking Dead çılgınlığı yaşanıyor. AMC TV’nin bomba dizisi heyecanla takip ediliyor. Yeni fragman da beğeniyle takip ediliyor. Dizide heyecan ve korku bir arada yaşanıyor.
Amc Tv’nin fenomen dizisi The Walking Dead 6.Sezon 5.bölüm fragmanı yayınlandı.The Walking Dead 6.Sezon 5.bölümü ile 8 kasım 2015 pazar günü tv kanalında kaldıği yerden izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Dizinin yeni bölümünün adı (Now) olarak açıklandı.
The Walking Dead 6. Sezon 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Zombi istilasından kurtulmak için birçok yöntem deneyen insanlar başarılı olabilecekler mi? Ya da başarısız olup onlar da bir zombi mi olacak? Beklenmedik olayların yaşandığı heyecan dolu bölümleriyle The Walking Dead 6. Sezon AMC ekranlarına izleyiciyi kilitlemeye devam ediyor.
Dizide her an ne olacağı belli değil. Bu da heyecanı körüklüyor. The Walking Dead 6. sezon 4. bölümünde hayatta kalmayı başaranlar, kurtarılmış bölgede ruhlarını ödün vermeden için bir çapa gösterdi. Ancak genel olarak insanlar ve zombiler arasındaki etkileşim sağlam diyaloglarla işlendiği dizinin son bölümündeki şok ölüm herkesi şaşırttı. Ölen kişi kimdi? Glenn mi? Zombi istilasından kurtulmak için birçok yöntem deneyen insanlar başarılı olabilecekler mi? Ya da başarısız olup onlar da bir zombi mi olacak?
6. SEZON
The Walking Dead dizisinin başrollerinde Andrew Lincoln, Steven Yeun, Norman Reedus, Lauren Cohan gibi isimlerin yer aldığı The Walking Dead yeni sezonunda Lennie James tarafından canlandırılan Morgan ön planda olacak. Eski sezonlarda olduğu gibi The Walking Dead yeni sezonunda da yeni tehditler var, geçen sezonda yarım kalan meseleler var, bolca da drama, ihanet, ölüm ve zombi var. The Walking Dead 6. sezonunda diziye yeni oyuncular da katılacak; Nurse Jackie’deki performansıyla önceden Emmy ödülü bulunan Merritt Weaver, çizgi romandan bir karakteri canlandıracak. Daha önceden dizide Morgan olarak görülen Lennie James de ana kadroya dahil ediecek, Ethan Embry de ekibin yenilerinden bir tanesi olacak.
The Walking Dead 6. Sezonla ilgili gelişmeleri biz de sizler için yakından takip edeceğiz.